+36301902575

info@g2amarketing.hu

08.00 - 17.00

Egyedi fejlesztésű vagy WordPress alapú honlap, webshop a Te vállalkozásodnak. Alapelvünk, hogy a webfejlesztés alkalmazkodjon a Te elképzelésedhez és ne fordítva! Te megálmodod - mi elkészítjük.

G2A - A digitális marketing ügynökség

 • Outside the box gondolkodás, hogy segítsünk elérni a célod.
 • Folyamatos brainstorming és egyeztetés az Ügyféllel.
 • Kiváló szaktudás.
 • Folyamatos fejlődni akarás.
 • „go the extra mile” hitvallás.
 • Precizitás.
 • A végeredmény pedig siker.
amiben segíteni tudunk

Webfejlesztő Szolgáltatásaink

Honlap
Webshop
részletekért kattints a képre

Amit Garantálunk

Megoldásunk olyan a céged profiljába maradéktalanul illeszkedő megoldás, amely egyedi megjelenést biztosít a weben. Weboldalad bárhonnan elérheted és bármilyen eszközön használhatod.
számítógép, tablet, mobil

Reszponzív

A reszponzív weboldal készítés, mint ahogy a neve is mutatja, a reszponzív webdesign (Responsive Web design) metódussal tervezett weboldalak létrehozását jelenti. Napjainkban a két legelterjedtebb fajtája, az egyedi reszponzív weboldal készítés és a sablon alapú reszponzív weboldal készítés. A reszponzív webdesign technológiával készült weblapokat nevezzük reszponzív weboldalaknak. Optimális esetben egy reszponzív weboldal három fajta nézetre van optimalizálva: Mobil nézet, tablet nézet és asztali nézet. Napjainkban már szinte minden weboldal reszponzív technológiával készül, tehát nyugodtan kijelenhetjük, hogy a reszponzív weboldal ipari standardnak tekinthető.

Webfejlesztés
amire talán nem is gondolnál

Gyors

A weboldalsebesség rendkívül fontos a felhasználói élmény szempontjából, de jó a keresőoptimalizálás miatt is. A felhasználók egyik leggyakrabban hangoztatott igénye a weboldalakkal kapcsolatban a gyors betöltődés.feltétlenül szükségesek

Mi kell ehhez?

 • Weboldal mérete kicsi legyen
 • A grafika minimális
 • Multimédia effekteket pedig csak feltétlenül sükséges esetekben használjunk
''
nem elhanyagolható szempont

Biztonságos

Ma már a weboldal biztonság ugyan úgy a weboldal technikai SEO szerves része, mint a betöltési sebesség vagy a tartalom. Sok weboldal még mindig nem biztonságos csatornákon kommunikál, még akkor sem ha böngésző már jó előre elriasztja az ügyfeleinket minden személyes adat megadásától. Egy weboldalt akkor mondhatunk biztonságosnak, ha mind a böngésző webszerver, mind a webszerver és a rajta levő programok biztonságosnak mondhatóak.

''
ha azt szeretnénk, hogy megtaláljanak

Optimalizálható

Weboldal optimalizálás során a kulcsszavak pozicionálása a legfontosabb. A kulcsszavak talán a legfontosabb építőkövei a weboldalak életének. Azonban ezek a kulcsszavak nem csak weblap de webáruház optimalizálás esetén is nagyon fontosak. Keressünk minél több lehetséges kulcsszót, alkossunk belőlük minél nagyobb variációt és nézzük meg mekkora a verseny ezeknél. Az elején érdemes a alacsonyabb keresési értékű általános kulcsszavakra optimalizálni, ott kisebb a verseny, hamarabb lesz lehetőség potenciálisan vevőt szereznünk.

""
az esélyegyenlőségért

Akadálymentes

Az akadálymenetesség az Internetes honlapok kapcsán sem jelent egyébként mást, mint a való életben: elérhetővé, használhatóvá tenni a szolgáltatásokat a sérültek számára is. Ők rendelkeznek olyan felolvasóprogramokkal, speciális eszközökkel, amivel használni tudják az Internetet, azt a közeget, ami néha a legfontosabb kapcsolatot jelenti számukra a külvilággal. A webmesterek feladata csupán annyi, hogy megfelelő „formába” hozzák honlapjaikat.

lépésről lépésre

A Webfejlesztés Lépései

A konzultáció során feltesszük kirajzolódik az a weboldal, amelyet akarsz, és amelyre szükséged van.

Részletes, könnyen átlátható egyedi árajánlatot készítünk áttekinthető fejlesztési fázisokkal. Amikor erre rábólintasz, indulhat a folyamat.

Megtervezzük a weboldalt, webshop-ot, UI/UX terveket készítünk, és folyamatosan kommunikálunk veled.

Egy webfejlesztés elképzelhetetlen anélkül, hogy megismernénk a konkurenciád és az ő weboldalát.

Elkészítjük a menütérképet, véglegesítjük a design elemeket és az egyes oldalak szerkezetét az eddigi ismeretek alapján.

Itt is az egyes fázisokat folyamatosan nyomon tudod követni.

Ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön, tesztelni kell.

 

Átadás előtt mindent újra ellenőrzünk, a bővítményektől az analitikai és webmesteri eszközökön át az integrált a platformokig.

Gyakori Kérdések

Mennyi idő alatt készül el az új weboldal?

Attól függ, hogy milyen weboldalt szeretnél. A konzultáció során felmerült igényeid alapján tudjuk megmondani, hogy mikor lesz elérhető az új weboldalad.

Van egy ötletem, de nem vagyok benne biztos.
Ebben is tudtok segíteni?

A válasz röviden: Igen! Számtalan olyan kérdést teszünk fel neked, amikkel az elképzelésből egy megvalósítható, pénztermelő weboldal terve rajzolódik ki.

ha meggyőzték érveink

Írjon Nekünk

  Megszakítás