+36301902575

info@g2amarketing.hu

08.00 - 17.00

Hiába a kiváló termék és a szakértelem, ha mindezt nem a megfelelő köntösben tálaljuk. Az arculat megtervezése valójában a jövő megalapozása.

G2A - A digitális marketing ügynökség

 • Outside the box gondolkodás, hogy segítsünk elérni a célod.
 • Folyamatos brainstorming és egyeztetés az Ügyféllel.
 • Kiváló szaktudás.
 • Folyamatos fejlődni akarás.
 • „go the extra mile” hitvallás.
 • Precizitás.
 • A végeredmény pedig siker.
az alapok

Miért van szükség céges logóra?

Arculattervezés, céges arculat, márkaépítés, corporate identity, brand design, ezek a hangzatos és a vállalkozói életben gyakori megnevezések alapvetően ugyanazt jelentik: vizuális kapcsolat, kötelék létrehozása a vállalkozás és a hozzá kapcsolódó emberek, főleg ügyfelek, de ugyanakkor az alkalmazottak és partnerek tekintetében. Miért is fontos ez? Mit lehet ezzel elérni? Milyen eredményeket fog ez hozni neked és a cégednek?

A logó egyetlen feladata a vizuális azonosítás. Mivel a körülöttünk lévő világ 80%-át a látáson keresztül érzékeljük, ezért kiemelkedően fontos, hogy a célcsoportunkkal ne csak a szó hagyományos értelmében véve „kommunikáljunk”, hanem használjuk a „szem nyelvét”, a vizuális kommunikációt is. A cégek világában ez pedig nem más, mint az arculat, melynek alapja a logó.

Arculattervezés
ránk számíthat

Miben tudunk neked segíteni?

az alapok

Arculattervezés

Segítünk, hogy végre büszke lehess a cégedre. Nem csak szép külsőt kapsz, hanem a márkád történetét design formába öntve. Célunk, hogy a legfontosabb helyen létezz a piacon: a vásárlók fejében.

eye, creative, galaxy-4997724.jpg
az alapok

Brosúra tervezés

Mielőtt elgondolkodna egy brosúra tervezésén, tegye fel magának a következő kérdéseket.

 • Milyen üzenetet akar a márkám küldeni?
 • Mi a célpiacom?
 • Hogyan tudom felmérni a brosúrám sikerét?
 • Mennyit engedhetek meg magamnak egy kiadvány kiadására?

Szerencsére van egy ütemtervünk ezekre a válaszokra való gyors eljutáshoz.

dark green, green, dark-2790337.jpg
amire érdemes odafigyelni

Milyen a jó logó?

Érdemes minél kevesebb színt, és minél egyszerűbb formákat felhasználnunk megalkotásakor.

Nem használja az iparág sablonjait. A jó logó jelekkel és szimbólumokkal kommunikál, melyek jelentéssel bírnak.

Nem elcsépelt formákból építkezik, mivelaz adott iparágban is egyedinek kell lennie.

Hatással van a célcsoportunkra.

A beérkező adatokból szakértő szemmel szúrjuk ki az összefüggéseket és ezek alapján módosítjuk a beállításokat. 

Mi folyamatosan monitorozzuk a célközönség reakcióit, és ha azt látjuk, hogy már nem érjük el a kívánt hatást, akkor felrázzuk őket új hirdetésekkel, promóciókkal, üzenetekkel.

fő a bizalom

Miért mi?

Az arculat egy cég, vagy közösség azonosítására szolgáló külső jegyek (formák, színek, képek, hangok stb.) összetett rendszere. Egységes és tudatos megjelenés, amely összetéveszthetetlen és sajátságos jegyeket hordoz az adott szervezeten belül és annak kifelé irányuló kommunikációjában. Segít a beazonosításban és az egységes szervezeti megjelenésben, amely az ügyfeleknél az első benyomást jelenti. Legyen szó egy kis- és középvállalati szegmensbe tartozó cég megjelenéséről, vagy egy óriásvállalatéról, az arculatnak professzionálisnak, egyedinek és könnyen felismerhetőnek kell lennie. Az egyedi arculat, az egységes megjelenés minden szervezetnek és cégnek segít abban, hogy környezete pontosan beazonosíthassa, és véleményüket a saját céljai szerint formálja. Az egységes, átgondolt arculat kiegészíti a személyes megjelenést és önmagában képviseli a szervezetet. Egy jól kialakított arculat képes eladni, egy rossz pedig veszteséget termelni.

Legyen szó logótól akár egészen a cégarculatig, szórólaptól egészen a kirakat dekorációig, megbízható partnerként biztosítunk róla, hogy tőlünk olyan grafikai szolgáltatást kapsz, mely a végeredményt tekintve az elvárásaidnak tökéletesen megfelel.

Az első benyomás egy soha vissza nem térő alkalom. E pillanatot tudod reklámanyagaid megjelenésével támogatni, megelőlegezve ekképpen az ügyfeleidnek a beléd vetett bizalmat.

ha meggyőzték érveink

Írjon nekünk

  Megszakítás